Huidverbeterende behandelingen

Facials

Clarity Facial – Acne € 60
Pore Refining Facial- Poriën € 60
Deep Hydration Facial- Hydratatie € 60
Calming Facial- Roodheid € 80
Glowing Facial- Pigmentatie € 80
Platinum Facial- Anti- Ageing €85
Facial Massage € 20

Chemische peeling

*Chemische peelings zijn vanaf 14 december te boeken.

*Extra voor bij de behandeling

 
Harsen bovenlip € 5
Harsen baardlijn € 5
Harsen kin € 5
Harsen/ epileren wenkbrauwen € 5
Verven wimpers € 8
Verven wenkbrauwen € 5

 

 

Filosofie van Medik8

CSA Filosofie van Medik8 staat voor: vitamine C + Sunscreen overdag en vitamine voor in de nacht.

Missie van Medik8 

De missie is om u te helpen “Beautiful Skin for Life” te bereiken. Onze aanpak voor huidverbetering is ingekapseld in onze eenvoudige CSA-filosofie.

Vitamine C

Vitamine C biedt een belangrijke antioxidant-bescherming, stimuleert de aanmaak van collageen en blokkeert de ontwikkeling van pigment voor een mooie en egalere huid. Door ’s ochtends vitamine C aan te brengen op de huid, biedt dit u bescherming gedurende de hele dag tegen allerlei omgevingsfactoren die huidveroudering kunnen veroorzaken. 

Zonbescherming

Naar schatting wordt 80% van de huidveroudering veroorzaakt door de zon. Huidschade kan veroorzaakt worden door de zon, de zon komt niet alleen voor als het zonnig is. Als er daglicht is, betekent dit dat de zonnestralen je huid nog steeds kan beschadigen. Zelfs op een bewolkte dag is er nog steeds ongeveer 50% UV-straling die je huid bereikt. Het dragen van een krachtige zonbescherming iedere dag is fundamenteel voor een jeugdige huidskleur. Medik8 heeft een reeks mooi lichte maar krachtige zonbeschermers die de huid beschermen en voeden. Medik8-zonnebrandmiddelen voelen niet plakkerig en vettig aan.

Vitamine A

Als de expert in vitamine A (ook bekend als retinol), heeft Medik8 een breed scala aan nachtcrèmes en serums ontwikkeld om de huid te verjongen terwijl u slaapt. Vitamine A is simpelweg het belangrijkste ingrediënt in anti-aging & huidverbetering. Het heeft tal van voordelen voor de huid, waaronder het versnellen van cel vernieuwing en het verminderen van talgproductie. Het is cruciaal dat vitamine A wordt gestabiliseerd en een gecontroleerde afgifte heeft om maximale potentie te garanderen met minimale irritatie. 

Anti-aging huidverbetering hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het volgen van deze eenvoudige CSA-filosofie zal helpen de teint en de textuur van uw huid te verbeteren waardoor het gezond en jeugdig oogt.

Voor verdere informatie verwijs ik je graag naar de website van Medik8: https://www.medik8.nl/over-medik8.html

Op deze website vind je ook informatie over de diverse producten en de bijbehorende klinische behandelingen zoals Skin aging, pigmentatie acne, roodheid en porieverfijning.

Back to top